Catering från Nermans

Nermans, din partner för förstklassig catering. Oavsett om du vill vara lite vardagsbekväm eller vill slå på stort till festen så hjälper vi gärna till.

Vi är stolta över att erbjuda en upplevelse som överträffar alla förväntningar när det kommer till mat, service och kundnöjdhet. Oavsett om du planerar ett företagsevent, bröllop, födelsedagsfest eller någon annan speciell tillställning, är vi här för att göra din upplevelse minnesvärd och smidig.
Med många års erfarenhet så vågar vi påstå att vi kan det här med catering. Genom åren har vi levererat otaliga bufféer och vill ni ha en större sittande middag kommer vi alltid på besök för att diskutera vilka alternativ som är bäst för just ert hem.
Vi förstår att varje evenemang är unikt, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vårt team kommer att arbeta nära dig för att skapa en lösning som passar perfekt för din tillställning. Från val av menyer till leverans och presentation, med stor passion och engagemang gör din upplevelse både problemfri och minnesvärd.
Vi bistår gärna med bra kontakter om du är intresserad av att hyra tält, möbler, porslin eller allt annat runtomkring efter era önskemål. Vill ni även slippa allt arbete under tillställningen bokar vi personal till er.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå